Live muziek bij uw ceremonie

Een volledig verzorgd feestje bij uw bruiloft!

Bent u op zoek naar een romantische muzikale invulling voor een huwelijksceremonie? In de kerk of gemeentehuis of op locatie in de tuin of andere romantische seting? Petra Backbier zingt jullie favoriete liedjes op de ceremonie met liefde en veel gevoel en giet deze in haar eigen jasje.
 
Zij studeert zonder moeite een verzoeknummer in dat het bruidspaar graag wil horen en er een hele persoonlijke ceremonie van maakt. Met veel gevoel en passie zingt Petra deze liedjes op dit soort speciale en intieme momenten. Zij is natuurlijk ook in combinatie met andere muzikanten te boeken bv een pianist. Petra is voor alle momenten van een bruiloft te boeken dus aansluitend de receptie verzorgen is een perfecte combi na de huwelijksceremonie.
 
Op de receptie zal ze rustig en ingetogen easy listening ten gehore brengen terwijl de gasten genieten van de taart of champagne. Alles is mogelijk met zangeres Petra.

Muziek om aan terug te denken

De eerste keer dat Petra op een uitvaart zong was op het afscheid van een bekende, nu zo’n 25 jaar geleden.Ik had het natuurlijk zwaar, maar zingen lukte me wel. Ik merkte hoe muziek op zo’n moment écht het verschil kan maken, zowel voor het publiek als voor mijzelf als musicus.Toen ze 5 jaar geleden zong op de uitvaart van haar eigen vader had ze het zel zwaar maar haalde daar ook heel veel kracht uit.Muziek biedt dan heel veel troost waar mensen heel veel steun uithalen.Eigenlijk is het een van de mooiste en persoonlijkste optredens om te doen.Ingetogen en betrokken.
 
Op haar repertoire lijst staan veel bekende luisternummers, vaak in de Nederlandse taal of Engelse taal.Maar ook itailaans of Frans behoort tot de mogelijkheden.Op de een of andere manier komt dit echt binnen bij mensen, het raakt. En uiteraard krijgt Petra vrijwel altijd verzoeknummers, die ze dan in de aanloop naar de uitvaart instudeert.Eigenlijk zingt ze heel graag nummers die nog niet op de lijst staat, zo geef je de uitvaart natuurlijk nog een extra persoonlijk tintje.”

Recensies

"Ik heb gisteravond een 
super leuke verjaardag
gehad.Bedankt voor je 
leuke en goede optreden 
was Top👍🏻"

- Marga
"Goed verzorgd en 
vrolijk, passend 
bij de doelgroep!"- Stichting
"Het contact verliep 
heel prettig en
bijna gelijk reactie op vragen en mails."
- Leona
Eerste slide
Petra Backbier
Petra Backbier, een zangeres met een charmante uitstraling en een dijk van een stem​
Tweede slide
Petra Backbier
Petra Backbier, een zangeres met een charmante uitstraling en een dijk van een stem​
Derde slide
Petra Backbier
Petra Backbier, een zangeres met een charmante uitstraling en een dijk van een stem​
previous arrow
next arrow

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Petra op!