Utrecht

Stappen met live muziek
Hoe leuk is het om een feest te geven in Utrecht, de stad waar je gestudeerd hebt of waar je met vrienden en vriendinnen lange nachten hebt doorgehaald. Utrecht, de stad waar je bedrijf gevestigd is of waar je je hele leven al woont en graag stapt liefst met live muziek van zangeres Petra Backbier. Die van Caro Emerald naar Andre Hazes met bv Leef gaat en het cafe op z’n kop zet en iedereen mee laat zingen. Jouw Utrecht waar je graag en vaak komt en waarvan de mooie herinneringen in je geheugen gegrift staan.

Live muziek bruiloft / in de kroeg

En dan ga je nu een bruiloft, feest of een event organiseren waarvan de beelden bij al die andere herinneringen gevoegd kunnen worden in…….Utereg m’n stadsie! Live muziek midden in Utrecht, we hebben het vaak gedaan in vele kroegen en het gaf altijd die extra dimensie. Echte muzikanten of het nou solo, duo of een hele coverband betreft geven een feest sowieso extra glans.

Daar waar de DJ in het begin op de achtergrond wat muzak kan draaien kan de live muzikant al wat interactie lospeuteren en jullie gasten voorbereiden op een spetterende avond.

Meezingen is bij live muziek altijd leuker want de hele muziek valt niet weg maar alleen de zang. Ook samen zingen met alleen piano begeleiding geeft een sfeer die op geen enkele andere manier te creëren is.

Kortom live muziek is top!

In Utrecht en omgeving heb je uitstekende locaties om je feest, bedrijfsfeest of bruiloft te vieren.

Kasteel Haarzuilens live muziek

Van het chique Kasteel de Haar (Haarzuilens) waar Party & Co al vaak was,trendy Fort Voordorp in Groenekan tot ongedwongen of relaxed in een kroeg of Grand Cafe met uitzicht op de Utrechtse Dom.

We zijn er geweest en hebben alleen maar tevreden gasten gezien.

En dat willen jullie toch ook, blije en tevreden gasten?

Live muziek van Petra Backbier of Party & Co maken jullie feest tot een memorabel feest waar jullie gasten nog vaak op terug zullen kijken.

Utrecht, de plek waar jullie je thuis voelen.

Want d’r is geen mooier plehekie als Utereg mijn stad

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Petra op!