De concepten van Petra

Party & Co

Een duo met een gouden combinatie. Pianist-entertainer en zanger Paul Backbier speelt ook nog eens sax en gitaar terwijl Petra Backbier de zaal op z’n kop zet met haar nummers en gouden keeltje!

Allround duo voor elk evenementen, bedrijfs of privé-feest!


Lees meer

Spetterende act


In een heerlijke Duitse mee-zingshow van Hélène Fisscher tot Mickie Krause is zij een geweldige invulling voor iedere feesttent. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut komt met genoegen ook naar uw feest!


Lees meer

Avondvullend

Zangeres Petra Backbier zingt ook uiteraard avondvullend op uw bedrijfsfeest of privefeest met een zeer uitgebreid repertoire waarbij zij elk event van de juiste muziek voorziet.

Desgewenst kan zij natuurlijk ook een uurtje optreden naar gelang de wensen.Lees meer

Ceremonie

Zangeres Petra zingt super romantische nummers op de huwelijksceremonie en ook nummers op verzoek van het bruidspaar. Zodat u de huwelijksceremonie geheel naar uw wensen kunt inrichten.

 


Lees meer

Zorginstellingen

Zangeres Petra Backbier zingt ook in verzorgingstehuizen met een compleet ander repertoire waarbij zij de ouderen bij wijze van aan de hand neemt op een reis door oude liedjes heen.

Liedjes in een show met veel interactie waarbij het allerbelangrijkst is dat iedereen en een heel gezellige middag heeft.Lees meer

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Petra op!


Neem contact op!