Den Haag

Crazy Piano’s is dé uitgaansgelegenheid van Scheveningen. Zeven dagen per week kun je je hier tot in de vroege uurtjes vermaken. In de muzikale bar op de boulevard draait alles om de brandweerrode piano’s die centraal in de zaak staan. Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. De muzikanten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld en ze kunnen echt alles spelen. Wil je je favoriete nummer horen? Dien dan een verzoekje in! Party & Co doen niet anders! Ze spelen op alles in en hebben door hun “boekjes voor verzoekjes” heel veel contact en interactie met hun publiek. En natuurlijk spelen ze ook de nummers die ze zelf leuk vinden want dan kun je de sfeer het beste  overbrengen. Maar altijd samen met het publiek, we doen het samen!!
 
Waar je dan ook bent in het prachtige Den Haag het maakt niet uit live muziek van zangeres Petra Backbier of Party & Co hoort erbij!

O o Den Haag live entertainment
Elke Hagenaar en Hagenees kent natuurlijk het lijflied van onze stad: O, o, Den Haag. Het lied uit 1982 is nog steeds een hit en de tekst duikt regelmatig op als print op t-shirts of andere Haagse souvenirs. Het is ook een liedje dat Party & Co zou kunnen spelen in de kroeg of op het bedrijfsfeest om de feestvreugde te verhogen.

Zangeres Petra Backbier live in theater Diligentia
Theater Diligentia aan het Lange Voorhout in Den Haag is al 200 jaar lang een begrip binnen de theaterwereld. Diligentia is hét Haagse podium voor cabaret, stand-up comedy en kleinkunst. Petra heeft hier al verschillende malen gezongen tijdens prinsjesdag op een besloten feest van een bekende bank. Een rustig achtergrond muziekje met easy listening nummers zoals Alicia Keys en Caro Emerald tijdens binnenkomst. Tot jazzy vrolijke achtergrondmuziek tijdens de lunch en de borrel nadien. Op de achtergrond maar toch aanwezig, relaxed maar ook vrolijk. Zoals live muziek van Petra Backbier kan zijn op dit soort bedrijfsevenementen van hoog niveau.
Petra is een kameleon en past zich altijd aan aan haar publiek of voldoet altijd aan de wensen van de klant.

Heeft U een vraag, alles kan in goed open overleg en contact.
Met respect voor het feest en zijn publiek.

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Petra op!