Den Bosch

Bent u opzoek naar een Live-zangeres voor omstreken Den Bosch? Zoek niet verder! Petra Backbier is een live-zangeres uit omstreken Den Bosch is van alle markten thuis en biedt vele mogelijkheden. 

Ontdek de bourgondische, Bossche cultuur! Want culinair genieten, dat kan zeker in ‘s-Hertogenbosch. De stad heeft een bruisend centrum met tal van leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes. In de stad zijn een drietal populaire restaurantgebieden te vinden: de Uilenburg, de Korte Putstraat en de Parade. Of de Markt in Den Bosch.Op de markt vindt je brasserie ‘t Root waar Petra al menig keer een swingende middag of avond heeft verzorgd inclusief volle dansvloer een en al gezelligheid en reuring.

Den Bosch, de stad waar Petra Backbier het levenslicht zag en nooit verder vandaan wil wonen dan 10 km afstand. Dan krijgt ze heimwee naar deze gezellige, bourgondische en muzikale stad Den Bosch waar ze al menig cafe of winkel heeft omlijst met haar live zang en muziek en gezelligheid.
 
“Op het podium voel ik me als een vis in het water” aldus Petra. “Ik kan me niet anders herinneren, dan dat ik altijd bezig ben geweest met zanglessen, toneelstukjes, danslessen en theatervoorstellingen.. Dit is waar ik voor gemaakt ben.”
 
Van intiem en breekbaar naar dynamisch en energiek met veel interactie.Met haar veelzijdige en een verrassend repertoire weet Petra niet alleen een prive feest, bedrijfsfeest of terras extra glans te geven, maar voorziet zij ook graag een receptie of het avond feest van de juiste muzikale sfeer met wederom veel interactie.
 
Een bruiloft verzorgen van de juiste muziek kan Petra als geen ander door haar jarenlange ervaring en professionaliteit.Ze zal altijd het publiek aanvoelen en zich aanpassen.
 
Petra kan indien gewenst ook als act zingen bv 45 min om een spetterende indruk te maken op een privéfeest, bruiloft of bedrijfsfeest met een swingend en feest repertoire en daarmee de tent op z’n kop te zetten.
 
Maar ook buiten deze gebieden kun je bourgondisch genieten! Nieuwsgierig? Bezoek een van de vele restaurants. Smakelijk!
 
Maar meedoen zullen ze hier in het oh zo gezellige brabantse bourgondische Den Bosch waar ze tot in de late uurtjes doorgaan!! Vaak met Petra Backbier.
 
Den Bosch, je moet het zeker gaan beleven!!

Locaties

Het prachtige Hotel Central, of Cé tegenwoordig, bv waar U uitstekend kunt borrelen en kunt genieten van Petra’s live zang en je een dansje maakt op een late zondagmiddag. Den Bosch, een stad die door haar veelzijdigheid niemand teleurstelt. Laat je verrassen door de historische binnenstad, het unieke winkelaanbod, eigentijdse musea en een hapje en drankje bij knusse cafe’s en restaurants.

Piet Zoomers waar Petra bijna twee wekelijks het winkelend publiek vergezelt van een gezellig Linda’s zomerweek -achtig repertoire.
Voor haar is het elke keer weer een fantastische uitdaging, om precies die sfeer te vangen in haar optreden die aansluit bij het publiek en het moment.
En zo het publiek nog meer jus geeft aan de fijne zondagmiddag. Verken Den Bosch aan de hand van een stadswandeling of rondvaart en ontdek keer op keer nieuwe plekken. Welkom in Den Bosch!
 
Dat De Uilenburg een bijzondere wijk is mag zeker gezegd worden. De talrijke terrassen lijken onweerstaanbaar door de sprookjesachtige sfeer die er hangt en de prachtige omgeving is een echte toevoeging. Jouw drankje wordt in De Uilenburg een ware belevenis. Wanneer je de Uilenburg betreedt, is het niet vreemd als er een evenement aan de gang is. Voel je vrij om mee te feesten. ‘Gezelligheid’ is hierbij het sleutelwoord. Live muziek kan Petra brengen in een van deze kroegen als kroegtijger en het dak er samen met het publiek vanaf feesten!Petra zorgt voor veel interactie door altijd op verzoekjes in te gaan en daarbij ook de hedendaagse knallers van Andre Hazes bv niet te vergeten!Ook de duitse knallers zal Petra uiteraard ten gehore brengen en er een waar apres ski feest van maken.Wandelend door de straten kom je langs gebouwen die je over hun verleden vertellen. Voor de perfecte voortzetting van jouw tijdreis stap je in deze wijk meteen op voor de enige echte Diezetocht van Den Bosch.
 
De Korte Putstraat is niet alleen een begrip in ’s-Hertogenbosch, maar ook landelijk is zij zeer bekend. De Korte Putstraat dankt haar bekendheid aan haar historische uiterlijk, de diversiteit aan horecagelegenheden en bovenal aan de buitengewoon gemoedelijke sfeer die er heerst. Eenmaal aangekomen zal je direct ervaren dat de straat iets speciaals heeft. Deze plek is dus zeker een bezoekje waard!Live muziek op zondagmiddag met zangeres Petra Backbier in Cafe Baron’s lodge terwijl je lekker aan een biertje zit en meezingt met bekende hits van toen maar ook zeker nu.John de Bever bv met jij krijgt die lach zal Petra samen met jou zingen tot het een en al gezelligheid is in de kroeg of cafe.Engels tot nederlandstalig alles komt voorbij ook het Duits waarbij Petra de gasten meeneemt in al haar aanstekelijkheid en enthousiasme op professionele wijze.Voor al uw feesten prive feesten bruiloften en partijen.
 
Of bij de cafe de Pantoffel waar ze op een privefeest staat te zingen en de hele kroeg laat meezingen in het Duits Engels of Nederlands.Van het nederlandstalige Leef tot de swingende top 40 en jaren 70 80 en 90 zal ze voorbij laten komen!Feest, swingen, interactie en gezelligheid zijn de steekwoorden als het gaat om een optreden van Petra Backbier!De dansvloer staat de hele avond vol met deze kroegtijger en waar niet gedanst wordt gaat iedereen meezingen uit volle borst!!

Benieuwd?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met Petra op!